Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Jannika Koskela

Suuhygienisti
Hammaslääkäri Tampere

Olen Jannika Koskela, Turusta valmistunut suuhygienisti. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt luonnonhelmassa Virroilla. Nykyään asustelen Tampereen Tammelassa mieheni ja koiramme kanssa.

Olen helläkätinen ja lämminhenkinen suunterveydenhoidon ammattilainen, jonka vastaanotolle tulemista ei kannata jännittää. Minulla on kokemusta kaiken ikäisistä asiakkaista sekä julkisella että yksityisellä hammashoidon puolella. Tärkeintä minulle on, että asiakas saa parasta mahdollista hoitoa. Pelokkaiden asiakkaiden kanssa olen rauhallinen ja jaksan aina kertoa, mitä eri työvaiheissa tapahtuu.

Suuhygienistin työssä parasta on, kun pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden parissa ja edistämään heidän terveyttään. Pyrin aina hoitamaan koko ihmistä, joten minulla on aina aikaa myös jutusteluun. Parasta työssäni on kun pystyn auttamaan asiakasta, syy päänsärkyihin saattaa löytyä esimerkiksi puremalihaksista. Ihanaa työssäni on myös se että minulla on mahdollisuus keskittyä jokaiseen asiakkaaseen hänen toivomallaan sekä tarvitsemallaan tavalla.

Osaamiseeni kuuluvat hammaskiven puhdistukset, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut, hammaskorut sekä purentalihashieronnat. Hoidetut ja puhtaat hampaat tekevät olosi raikkaammaksi ja itsevarmemmaksi, olethan siis yhteydessä!

Tapaamisiin! 🙂