Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammashoito nukutuksessa Tampere

Pelko pois – hoidamme hampaasi myös nukutuksessa

Hammaslääkäripelko on yleistä ja ymmärrettävää. Pelkoa ei tarvitse hävetä.

Pelon vuoksi suun ja hampaiden terveys voi kärsiä merkittävästi, koska hoidon viivästyessä hammasongelmat pahenevat. Kun hoitoa on lykätty vuosien ajan, tarvittavat toimenpiteet ovat usein normaalia pidempiä, epämiellyttävämpiä ja kalliimpia. 

Hammashoito nukutuksessa on hyvä ratkaisu, jos hampaiden hoitaminen pelottaa ja tarvittava hammashoito on siirtynyt tai viivästynyt. Nukutushammashoito sopii ennen muuta pelkopotilaalle mutta myös potilaille, joilla on herkkä nielu tai herkkä oksennusrefleksi. Nukutuksen ansiosta kaikki toimenpiteet hammastarkastuksesta laajoihin korjauksiin saakka voidaan tehdä kerralla loppuun asti – samaan aikaan, kun potilas nukkuu kaikessa rauhassa.

Hammashoito nukutuksessa tulee kyseeseen myös silloin, kun pelkoa ei ole mutta hoidettavaa on paljon ja usean eri ajan sopiminen kiireiseen aikatauluun on haastavaa. 

hammashoito nukutuksessa tampere

”Ensiluokkaista hoitoa pelkopotilaalle! ❤” – Asiakaspalaute

Nukutushammashoito Helmiäisessä

 

Helmiäisessä nukutuksista vastaa kokenut anestesialääkäri Ilkka Kalli, jolla on vuosien kokemus hammashoidoista nukutuksessa. Hoito voidaan suorittaa niin aikuisille kuin lapsillekin – joko nukutuksessa tai sedaatiossa eli lääkkeellisessä rentoutuksessa.

Hammashoito nukutuksessa alkaa aina hammastarkastuksella ja hampaiden kuvantamisella. Näiden pohjalta toteutamme sinulle hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi, ja sen jälkeen varataan aika varsinaisen hoidon toteutukselle.

Saat erilliset ohjeet, kuinka toimia hoitopäivänä. Sovitut toimenpiteet toteutetaan sinun nukkuessasi ja saat heräillä rauhassa heräämössämme. Sinua valvotaan koko hoidon ajan nukutushetkestä aina heräämiseesi saakka. Annamme sinulle myös kattavat jatkohoito-ohjeet hoidon päätteeksi.

Hammashoito nukutuksessa ei useimmiten vaadi tarkkailua yön yli. Pääset kotiin jo samana päivänä. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät jonkun saattamaan sinut kotiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy mitä tahansa nukutushoitoon liittyen!

Lisätietoa nukutushoidosta: https://www.unexi.net

Nukutushammashoidon hinta

Näin nukutushammashoidon hinta muodostuu:

  1. nukutuksen hinta 500 euroa/tunti 
  2. nukutuksen aikana tehtävien toimenpiteiden hinta

Nukutuksen minimiaika on kaksi tuntia, joten nukutuskustannukset ovat aina vähintään 1000 euroa.