Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammashoito nukutuksessa Tampere

Pelko pois – hoidamme hampaasi myös nukutuksessa

Hammaslääkäripelko on yleistä ja ymmärrettävää. Pelkoa ei tarvitse hävetä. Pelon vuoksi suun ja hampaiden terveys voi kärsiä merkittävästi. Kun tarvittava hoito viivästyy, hammasongelmat pahenevat. Lopulta on pakko toimia, ja myöhäisessä vaiheessa tehdyt toimenpiteet ovat normaalia pidempiä, epämiellyttävämpiä ja kalliimpia.  Hammashoito nukutuksessa on hyvä ratkaisu, jos hammashoito pelottaa ja pelon takia tarvittava hoito on siirtynyt tai viivästynyt.

Nukutushammashoito on hyvä ratkaisu pelkopotilaalle. Siinä hoitokokonaisuus hammastarkastuksesta pieniin ja suuriin toimenpiteisiin voidaan tehdä kerralla loppuun asti – samaan aikaan, kun potilas nukkuu kaikessa rauhassa. Hammashoito nukutuksessa on hyvä ratkaisu myös silloin, kun pelkoa ei ole mutta hoidettavaa on paljon ja usean eri ajan sopiminen kiireiseen aikatauluun on haastavaa.

Hammaslääkäri päivystys Tampere

”Ensiluokkaista hoitoa pelkopotilaalle! ❤” – Asiakaspalaute

Nukutushammashoito Helmiäisessä

 

Helmiäisessä nukutuksista vastaa kokenut anestesialääkäri Ilkka Kalli, jolla on vuosien kokemus hammashoidoista nukutuksessa. Hoito voidaan suorittaa niin aikuisille kuin lapsillekin – joko nukutuksessa tai sedaatiossa eli lääkkeellisessä rentoutuksessa.

Hammashoito nukutuksessa alkaa aina hammastarkastuksella ja hampaiden kuvantamisella. Näiden pohjalta toteutamme sinulle hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelma käydään yhdessä kanssasi läpi, ja sen jälkeen varataan aika varsinaisen hoidon toteutukselle.

Saat erilliset ohjeet, kuinka toimia hoitopäivänä. Sovitut toimenpiteet toteutetaan sinun nukkuessasi ja saat heräillä rauhassa heräämössämme. Sinua valvotaan koko hoidon ajan nukutushetkestä aina heräämiseesi saakka. Annamme sinulle myös kattavat jatkohoito-ohjeet hoidon päätteeksi.

Hammashoito nukutuksessa ei useimmiten vaadi tarkkailua yön yli. Pääset kotiin jo samana päivänä. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät jonkun saattamaan sinut kotiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy mitä tahansa nukutushoitoon liittyen!

Lisätietoa nukutushoidosta: https://www.unexi.net