Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammashoito Tampere

Kattavat hammashoidon palvelut Tampereella

Hammaslääkäriasema Helmiäinen tarjoaa monipuolista hammashoitoa Tampereen ydinkeskustassa. Saman katon alta löydät kaikki suun terveyteen ja hammashoitoon liittyvät palvelut arkisesta hammastarkastuksesta vaativimpiin toimenpiteisiin, kuten hammasrivistön korjaukseen tai erilaisten hammasvammojen ja -sairauksien hoitoon. Meiltä saat myös purenta- ja kuorsauskiskot sekä yksilöllisesti teetetyt hammassuojat.

Ammattitaitoiset hammaslääkärimme tekevät jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman huolellisen hammastarkastuksen pohjalta. Teemme kaikkemme, että sinun suusi ja hampaasi voivat hyvin ja mahdolliset hammasongelmasikin saadaan ratkeamaan. Meiltä löydät hammaslääkärit, joilla on monipuolista erityisosaamista myös erikoishammashoitoon.

hammaslääkäri erikoishammaslääkäri Tampere

”Asiantunteva hammaslääkäri, joka hoiti yksilöllisesti. Mahtava henkilökunta ❤️” – Asiakaspalaute

Päivystävä hammaslääkäri tarjoaa akuuttia hammashoitoa myös lauantaisin

Akuuteissa hammasongelmissa tarjoamme hoitoa nopeallakin aikataululla esimerkiksi kovan hammassäryn, paikan irtoamisen, lohkeamisen tai urheiluvamman yllättäessä. Hammaslääkäripäivystyksemme palvelee myös lauantaisin! Ota yhteyttä ja varaa päivystysaika.

Säännöllinen hammashoito säästää monilta murheilta

Asianmukainen ja säännöllinen hammashoito edistää terveyttäsi kokonaisvaltaisesti. Terve suu ja terveet hampaat ehkäisevät monia terveysongelmia. Kun mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, säästytään työläiltä, kivuliailta ja kalliilta toimenpiteiltä. Täältä löydät suositun TOTTA VAI TARUA -oppaamme!

Suosittelemme käymään hammastarkastuksessa vähintään parin vuoden välein. Jos vahinko on kuitenkin jo sattunut ja hammaslääkärikäynnit ovat syystä tai toisesta jääneet väliin useiksi vuosiksi, meiltä saat silloinkin ammattitaitoista apua. Autamme sinua kaikissa suun ja hampaiden terveysongelmissa – nopeasti ja turvallisesti.

Kun haluat varmaa, asiantuntevaa ja yksilöllistä hammashoitoa Tampereella, olet tervetullut Hammaslääkäriasema Helmiäiseen!