Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hampaiden oikominen

Oikomishoito suoristaa hammasrivistöä niin, että esimerkiksi mahdolliset purentavirheet saadaan korjattua. Samalla paranee potilaan hammas- ja suuterveys sekä hammasrivistön esteettisyys.

Hampaiden oikominen on erikoisosaamista vaativa toimenpide. Hoito ei ole pelkkää hampaiden liikuttelua, vaan hampaita liikuteltaessa pitää ottaa huomioon useita muitakin asioita, esimerkiksi leukanivelten toiminta ja purenta.

oikominen ja oikomishoito tampere

Hampaiden oikominen Helmiäisessä

Helmiäisen oikojina toimivat erikoishammaslääkäri Jenni Jansson, erikoishammaslääkäri Krista Vasankari ja erikoishammaslääkäri Mirka Nurmi, joka on suorittanut oikomishoidon erikoishammaslääkärikoulutuksen ja omaa pitkän työkokemuksen mm. Turun yliopistollisesta sairaalasta.

Helmiäisen hammaslääkäreistä myös Riku Kukkola tekee Jennin, Kristan ja Mirkan ohella Invisalign-kalvo-oikomista. Lisäksi Helmiäisen hammaslääkäreistä Roope Karhu tekee ClearCorrect-kalvo-oikomishoitoja.

Varaamalla ajan Mirkan, Kristan, Jennin, Rikun tai Roopen vastaanotolle voidaan arvioida parhaiten sinulle soveltuva hoitovaihtoehto. Rikun ja Roopen kalvo-oikomiskonsultaatiot ovat maksuttomia.

kalvo-oikominen Tampere Invisalign

Oikomishoidot

Hampaiden oikomishoito voidaan tehdä hampaisiin kiinnitettävillä oikomiskojeilla tai suussa pidettävillä kalvoilla. Kalvo-oikominen toteutetaan ClearCorrect- tai Invisalign-järjestelmällä, jossa käytetään läpinäkyviä, irrotettavia kalvoja. Perinteiset hammasraudat ovat hampaan pinnalle kiinnitettäviä ja näkyvillä. Oikomiskalvot eivät ole täysin näkymättömiä, mutta niitä ei huomaa yhtä helposti kuin tavallisia rautoja. Kalvo-oikominen on nykyisin kysyttyä ja suosittua. Se ei kuitenkaan sovellu kaikkiin tilanteisiin. Erityisesti vaativat oikomishoidot tehdään edelleen perinteisiä braketteja ja oikomiskaaria apuna käyttäen. Lue lisää Invisalign-hoidosta täältä.