Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammashoidon konsultaatiot Tampere

Hammashoidon konsultaatiot ovat hyvä tapa käynnistää hoitoprosessi. Koska ne eivät sido sinua mihinkään, ne antavat sinulle myös aikaa ja tilaa hoidon suunnittelemiseen ja palveluntarjoajien vertailemiseen. 

Konsultaatioistamme maksuttomia ovat seuraavat:

  • suuhygienistin konsultaatio
  • esteettisen hammashoidon konsultaatio
  • implanttikonsultaatio
  • Invisalign-oikomiskonsultaatio

Suuhygienistin konsultaatio

Suuhygienisti on terveydenhuollon ammattilainen, joka edistää ja ylläpitää suun terveyttä sekä hoitaa hampaita ennaltaehkäisevästi. Suuhygienistin konsultaatio on oivallinen paikka suunnitella esimerkiksi hampaiden valkaisemista, hammaskiven poistoa tai omahoitorutiinien tehostamista. Konsultaatio on maksuton, ja se kestää noin 15 minuuttia.

Esteettisen hammashoidon konsultaatio

Suun terveys ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Terve suu on kaunis, ja tervettä hampaistoa voidaan muokata myös entistä esteettisemmäksi.

Esteettisen hammashoidon suunnittelu kannattaa aloittaa maksuttomalla hammaslääkärin konsultaatiokäynnillä. Konsultaatioajan voi varata puhelimitse numerosta 03 777 1700 tai online-ajanvarausjärjestelmästä.

Prosessin voi aloittaa myös etänä, sähköpostitse.

Invisalign-oikomishoidon konsultaatio

Invisalign-oikomishoito tehdään läpinäkyvillä, irrotettavilla muovikalvoilla. Hoito sopii sekä esteettisten haittojen että toiminnallisten purentahäiriöiden korjaamiseen. Arvio hoidon sopivuudesta ja hinnasta tehdään maksuttoman hammaslääkärin konsultaatiokäynnin aikana.

Implanttikonsultaatio

Puuttuva hammas tai useita puuttuvia hampaita voidaan korvata hammasimplantilla.
Hammasimplantti on ruuvin muotoinen keinojuuri, joka asetetaan kirurgisesti leukaluuhun. Itse implanttihoito on monivaiheinen prosessi, jonka aikana hammaslääkärissä käydään muutamia kertoja.

Maksuton hammaslääkärin implanttikonsultaatio on hyvä paikka aloittaa implantoinnin harkinta tai suunnittelu. Konsultaatiovastaanotto ei velvoita asiakasta mihinkään.