Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Suuhygienisti Tampere

Ammattitaitoiset suuhygienistimme saavat hymysi loistamaan

Suuhygienisti on sekä esteettisen hammashoidon että suun hyvinvoinnin ammattilainen. Helmiäisen suuhygienistit Tampereella toteuttavat muun muassa

  • hammaskiven poistot
  • hampaiden perusteelliset soodapuhdistukset
  • hampaiden valkaisut
  • hammaskorujen laitot

Hammaskiven poisto ja hampaiden säännöllinen puhdistus ovat tärkeä osa suun terveydenhoitoa. Toimenpiteiden avulla ehkäistään sekä reikiintymistä että iensairauksia. Kun käyt suuhygienistin vastaanotolla säännöllisesti ja tarpeeksi usein, mahdolliset ongelmat havaitaan hyvissä ajoin.  Tällöin ongelmien hoitaminenkin onnistuu sujuvasti ja edullisesti.

Esteettinen hammashoito – esim. hampaiden valkaisu tai hammaskoru –  viimeistelee upean hymysi, nostaa mielialaasi sekä tuo ripauksen hemmottelua ja luksusta arkeesi.

Suuhygienisti taitaa myös purentalihasten hieronnan

Meiltä saat myös purentalihasten hierontaa. Purentalihasten hieronta helpottaa purentalihasten jännitystä. Hoitona se on samanlaista kuin perinteinen hieronta, mutta voimaa käytetään vähemmän. Purentalihasten hieronta vähentää esimerkiksi jännityksestä johtuvaa päänsärkyä, leuan kiputiloja sekä hampaisiin kohdistuvaa painetta.

Kun haluat nauttia terveestä suusta ja säihkyvästä hymystä, tutustu tarkemmin suuhygienistiemme palveluihin tai varaa heti aikasi!

Suuhygienisti Tampere

”Timanttisen 💎💎💎 laadukasta hoitoa ja asiakaspalvelua Jannikalta. 😊😊 Jatkossa on helppo valita kenelle menen hoidettavaksi. 😊” – Asiakaspalaute

Hammaskiven poisto

Hampaiden soodapuhdistus

Hampaiden valkaisu

Hammaskorut

Purentalihasten hieronta