Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatit eli hammaskuoret ovat hampaan näkyvälle pinnalle liimattavia, yleensä keraamisia täytteitä. Laminaateilla voidaan korjata etuhampaiden näkyvän pinnan paikkoja ja kiilteen kehityshäiriöitä tai vaalentaa hampaiden väriä. Kuorien väri voidaan valita luonnolliseksi tai normaalia vaaleammaksi täysin toiveidesi mukaisesti. Ennen ja jälkeen -kuvia löydät blogiartikkelista.

Varaa maksuton konsultaatio, jossa keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, kustannuksista ja maksutavoista. Huolellisen keskustelun pohjalta voimme valita juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun. 

”Miikkaa voin suositella lämpimästi. Erittäin ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu.” (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)

Hammaslaminaatit Tampere, muovilaminaatit

Miten hammaslaminaatit valmistetaan?

Hampaasta hiotaan kevyesti pintaa pois, ja näin muotoillusta hampaasta otetaan jäljennös. Jäljennös voidaan ottaa perinteisellä menetelmällä eli jäljennösaineella. Vaihtoehtoisesti hammas voidaan myös skannata suukameraa käyttäen.

Kun jäljennös on saatu, sen avulla valmistetaan joko hammaslaboratoriossa tai jyrsinlaitteella tarkalleen hampaan muotoihin sopiva laminaatti. Laminaatti kiinnitetään hampaaseen kiinnityssementillä. Helmiäisen vastaanotolla on käytössä uusinta tekniikkaa oleva skanneri ja jyrsinlaite, joiden avulla keraaminen laminaatti voidaan tehdä valmiiksi jopa yhden vastaanottokäynnin aikana.

Materiaalin valinnassa otetaan huomioon paikan kestävyys, hinta ja esteettisyys. Keraamiset hammaslaminaatit ovat yhdistelmämuovia kestävämpi vaihtoehto. Yleensä keraamiset laminaatit myös näyttävät kauniimmilta kuin muovilaminaatit.

Haluatko tietää lisää hammaslaminaateista? Ota rohkeasti yhteyttä!

”Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilökunta. Miikka hyvä alansa osaaja!” (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)