Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hampaiden valkaisu Tampere

Hampaiden valkaisu on nopea ja vaivaton toimenpide, jonka avulla hampaat vaalenevat ja hymy kaunistuu!

Hampaiden valkaisu on hammashoidon viimeinen osa, jonka avulla viimeistellään kaunis ja sädehtivä hymy. Hampaiden vaaleneminen näkyy heti, mutta vaaleneminen jatkuu toimenpiteen jälkeen vielä muutaman vuorokauden.

Ennen hampaiden valkaisua hammaskivi on poistettava, jotta hampaiden vaalenemistuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

Toteutamme laadukkaat hampaiden valkaisut Tampereen ydinkeskustassa. Valkaisutekniikoita on useita. Lue lisää hampaiden valkaisusta tai varaa aika suoraan valkaisuun tai suuhygienistin maksuttomaan konsultaatioon.

“Olin hampaiden puhdistuksessa ja sen jälkeen valkaisussa. Työn teki molemmilla kerroilla suuhygienisti Jannika Koskela. Erittäin hyvää työtä, ammattitaitoinen ja hyvä. Suosittelen ehdottomasti.”
– Asiakaspalaute

Hampaiden valkaisu laserilla

Hampaiden laservalkaisu on vastaanotolla tehtävä valkaisu, jonka lopputulos on heti nähtävissä. Vastaanotolla tehtävä hampaiden valkaisu on aina ammattilaisen vastuulla ja hallinnassa. Laservalkaisu on tällä hetkellä tutkitusti alan tehokkain ja hammasystävällisin valotehostettu valkaisumenetelmä.

Hampaiden vaalenemistulokset ovat aina yksilöllisiä. Siksi tuloksia ei voi ennustaa tai vertailla hampaistojen välillä. Ennen valkaisua on hyvä tiedostaa, etteivät hampaiden paikat, laminaatitsillat tai kruunut vaalene valkaisun aikana.

Lue blogistamme usein esitettyjä kysymyksiä hampaiden valkaisusta tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hampaiden valkaisulusikat ylläpitävät valkaisutulosta

Hampaiden valkaisun jälkeen saat mukaasi selkeät, ammattilaisen laatimat kotihoito-ohjeet, joita kannattaa noudatettaa tunnollisesti. Ohjeiden noudattaminen takaa hyvän lopputuloksen.

Hampaiden laservalkaisun jälkeen voit saada mukaasi myös henkilökohtaiset hampaiden valkaisulusikat ja valkaisugeelin kotikäyttöä varten. Kotivalkaisutuotteet ovat erinomainen tapa ylläpitää hampaiden valkaisun tulosta ja kirkastaa hymyäsi uudelleen.

Tarjoamme hampaiden kotivalkaisupaketteja myös erikseen. Kotivalkaisupaketit valmistetaan aina yksilöllisesti hampaista otettujen jäljennösten pohjalta.

Tampere hammaslääkäri kokemuksia