Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Työterveyshammashoidon hyödyt yrityksellesi – Helmiäisen palvelut

Julkaistu: 21.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Työterveyshammashoidon hyödyt yrityksellesi – Helmiäisen palvelut

Työterveyshammashoidon hyödyt yrityksellesi – Helmiäisen palvelut

Hammaslääkäriasema Helmiäinen tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia työterveyshammashoidon palveluita yrityksille Tampereen keskustassa. Tiedämme, kuinka tärkeää suun terveys ja hyvinvointi ovat yleisen hyvinvoinnin ja tehokkaan työskentelyn kannalta. Suun terveyden ongelmat voivat aiheuttaa kipua, haitata ravinnon nauttimista ja vaikuttaa keskittymiskykyyn työtehtäviä suorittaessa. Siksi tarjoamme yksilöllisiä työterveyshammashoidon sopimuksia yrityksille, jotta voimme auttaa pitämään huolta työntekijöiden suun terveydestä sekä yrityksen tuottavuudesta.

Yrityksenä ymmärrämme, että työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää pitkäaikaisen menestyksen kannalta. Työterveyshammashoito on osa kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa, jota tarjoamme yrityksille. Kun työntekijöiden suu terveydentila on kunnossa, se voi vähentää sairauspoissaolojen määrää ja parantaa työtehoa. Säännölliset tarkastukset ja hoidot auttavat ennaltaehkäisemään suun terveyden ongelmia ja mahdollistavat nopean puuttumisen mahdollisiin ongelmiin. Loppujen lopuksi terveellinen suu ja hymyilevä työntekijä luovat positiivisen työilmapiirin ja viestivät yrityksen arvoista sekä ammattitaidosta.

Mitä työterveyshammashoito pitää sisällään?

Helmiäinen tarjoaa yrityksille kattavia työterveyshammashoidon palveluita. Tarkastukset ja hoidot suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle työntekijälle. Työterveyshammashoidon palveluidemme avulla voimme seurata työntekijöiden suun terveydentilaa, tehdä tarvittavat tarkastukset ja hoitotoimenpiteet sekä tarjota ammattitaitoista neuvontaa suun terveyden ylläpitämiseksi.

Työterveyshammashoidon palveluihimme kuuluu muun muassa suun terveystarkastukset, hammaskiven poisto, hampaiden paikkaus, juurihoito ja proteettiset hoidot. Tarjoamme myös suuhygienistin palveluita, jotka auttavat ylläpitämään terveellistä suuta bakteeri- ja plakkitasoja vastaan. Kaikki työterveyshammashoidon palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja turvallisissa olosuhteissa modernissa hammaslääkäriasemamme ympäristössä. Meillä on käytössämme huippumodernit kuvantamispalvelut, jotka varmistavat tarkan diagnoosin ja hoidon suunnittelun.

Miksi valita Helmiäisen työterveyshammashoito?

Valitsemalla Helmiäisen työterveyshammashoidon yrityksesi hyötyy monin tavoin. Ammattitaitoinen ja omistautunut hammaslääkäri- ja suuhygienistitiimimme varmistaa, että työntekijät saavat parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa suun terveydestään. Tarjoamme joustavia ajanvarausmahdollisuuksia, jotta työntekijät voivat käydä hammaslääkärissä ilman tarpeetonta vaivaa. Yksilöllinen hoitosuunnitelma takaa, että jokainen työntekijä saa tarvitsemansa hoidon ja hoitoon varattu aika käytetään tehokkaasti.

Helmiäisen työterveyshammashoito on myös luotettavaa ja kokonaisvaltaista. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa luodaksemme parhaat mahdolliset työterveyshammashoidon sopimukset niiden tarpeiden mukaan. Lisäksi olemme paikallinen toimija ja teemme yhteistyötä lähialueen yrittäjien kanssa. Tämä tarkoittaa, että tuet valitessasi Helmiäisen työterveyshammaslääkäriä myös paikallisyhteisöä ja kotimaista työllistämistä.

Helmiäinen on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista ja luotettavaa työterveyshammashoitoa yrityksille Tampereen keskustassa. Ota yhteyttä meihin ja varaa aika työterveyshammashoitopalveluihimme, jotta voimme auttaa yritystänne pitämään huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja suun terveydestä.