Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Yksilöllisesti teetetyt hammassuojat

Hammasvammat ovat yleisiä tapaturmia, etenkin tiettyjen urheilulajien harrastajien keskuudessa. Hampaisiin kohdistunut kova isku saattaa pahimmillaan aiheuttaa pysyvän vaurion hampaaseen, mutta usein vähintäänkin pitkiä ja monivaiheisia hoitoja. Iso osa hampaisiin kohdistuvista tapaturmista olisi kuitenkin vältettävissä hammassuojien käytöllä.

Meiltä saat yksilöllisesti teetetyt hammassuojat mm. jääkiekkoon, salibandyyn, koripalloon, taistelulajeihin ja nyrkkeilyyn. Yksilöllisesti hampaidesi mallin mukaan valmistetut hammassuojat istuvat paremmin ja täten myös pysyvät paikallaan ja suojaavat tehokkaammin.

Hammaslääkäri Tampere hammaslääkäriasema HELMIÄINEN

Miksi hammassuojien käyttö on tärkeää?

Hampaisiin voi syntyä vaurioita esimerkiksi kovan iskun seurauksena. Toisinaan selvitään pienellä lohkeamalla, mutta pahimmillaan kova isku hampaaseen voi johtaa koko hampaan irtoamiseen tai juurivammoihin.

Hammasvammojen korjaukset ja juurihoidot voivat olla pitkäaikaisia, kalliita ja epämiellyttäviä prosesseja. Oikeanlaisten hammassuojien käytöllä voit ehkäistä hammasvammoja ja täten säästää niin aikaasi kuin rahaasi!

Miten yksilölliset hammassuojat teetetään?

Hammassuojat teetetään aina yksilöllisesti hammaslääkärin toimesta hampaidesi mallin mukaan. Valmistus aloitetaan ottamatta muotit tai skannaus hampaistasi. Mallin perusteella valmistetaan hammassuoja, joka istuu täydellisesti hampaisiisi ja takaa hampaillesi parhaan mahdollisen suojan.

Hammassuojaa on helppo käyttää: sinun ei tarvitse kuin työntää suoja suuhun hampaitasi vasten, jolloin se solahtaa paikoilleen. Voit koska tahansa asettaa suojan paikoilleen tai ottaa sen pois.

Varaa aika, niin otetaan malli hampaistasi ja valmistetaan täydellisesti juuri sinulle sopiva, yksilöllisesti teetetty hammassuoja.