Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Maksuton konsultaatio Tampereella – mitä se sisältää ja miten varata aika

Julkaistu: 19.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Maksuton konsultaatio Tampereella – mitä se sisältää ja miten varata aika

Maksuton konsultaatio Tampereella

Helmiäisen hammaslääkäriasema sijaitsee Tampereen keskustassa ja tarjoaa monipuoliset hammashoidon palvelut paikallisille asiakkaille. Tarjoamme maksuttomia, ei-sitovia konsultaatioita ihmisille, jotka harkitsevat

Konsultaatiossa asiakkaalla on mahdollisuus keskustella hammaslääkärin tai suuhygienistin kanssa erilaisista hoitotarpeistaan ja kysymyksistään. Konsultaatiossa pääset tapaamaan suuhygienistin (hammaskiven poisto tai valkaisu), yleishammaslääkärin (kalvo-oikominen) tai suu- ja leukakirurgin (hammasimplantti).

Yhdessä ammattilaisen kanssa pääset suunnittelemaan yksilöllistä hoitosuunnitelmaa, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja budjettiasi.

Maksuton konsultaatio kestää 15 minuutista puoleen tuntiin. Käynnin aluksi ammattilainen kuuntelee toiveitasi ja tekee havaintoja suusi terveydentilasta. Tämän jälkeen hammaslääkäri tai suuhygienisti keskustelee kanssasi hoitotarpeista sekä esittelee erilaisia hoitovaihtoehtoja.

Miten varata aika maksuttomaan konsultaatioon Helmiäisessä?

Helmiäisen konsultaatioon voi varata ajan helposti ja vaivattomasti. Voit varata ajan joko soittamalla asiakaspalveluumme tai käyttämällä verkkosivuiltamme löytyvää verkkoajanvarausjärjestelmää. Verkkoajanvarauksessamme voit valita haluamasi päivämäärän ja kellonajan konsultaatiolle sekä jättää yhteystietosi, jotta voimme vahvistaa varauksesi.

Suosittelemme varaamaan ajan konsultaatioon esimerkiksi silloin, jos sinulta puuttuu hammas/hampaita tai jos haluat keskustella esteettisestä hammashoidosta. Konsultaatiossa pääset tapaamaan kokeneen suunterveyden ammattilaisen, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen hoitovaihtoehdon.

Miksi valita Helmiäinen hammashoitosi kumppaniksi?

Helmiäinen on huippulaadukas ja luotettava hammaslääkäriasema Tampereen ydinkeskustassa. Ammattitaitoiset hammaslääkärimme ja suuhygienistimme tarjoavat sinulle kokonaisvaltaiset hammashoito- ja suun terveydenhoitopalvelut. Meiltä saat laadukasta ja yksilöllistä hoitoa aina perusteellisesta tarkastuksesta vaativienkin hammasongelmien hoitoon. Panostamme asiakkaan kuuntelemiseen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista hoitoa ja palvelua.

Helmiäinen toimii paikallisena toimijana ja tekee yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Tuemme kotimaista työtä käyttämällä pääasiassa suomalaisia hoitokoneita, instrumentteja ja kuvantamislaitteita. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hoitoelämyksen ja säihkyvän hymyn Tampereen ydinkeskustasta.

Ota rohkeasti yhteyttä Helmiäiseen ja varaa aika konsultaatioon. Huolehdimme suun terveydestäsi luotettavasti ja ammattitaidolla.