Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Kokonaisvaltainen hammashoito Tampereella – Helmiäisen palvelut

Julkaistu: 19.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Kokonaisvaltainen hammashoito Tampereella – Helmiäisen palvelut

Tervetuloa Helmiäisen hammashoitoon

Helmiäinen on Tampereen keskustassa sijaitseva itsenäinen ja työntekijöidensä omistama hammaslääkäriasema. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista ja luotettavaa suun terveydenhoitoa sekä hammashoitoa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut hampaiden ja suun hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä hoitoa ja hoitosuunnitelmaa, joka perustuu huolelliseen tarkastukseen. Varmana voit luottaa, että meiltä saat parhaat mahdolliset ratkaisut oman suusi tarpeisiin. Asiantuntevat hammaslääkärimme ja suuhygienistimme työskentelevät ammattitaidolla ja tarjoavat sinulle kaikki tarvittavat perinteiset hammaslääkäripalvelut sekä esteettiset ja erikoishammaslääkäripalvelut.

Kattavat hammashoitolapalvelut Tampereella

Hammashoitopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan suun terveyden ylläpitämiseksi. Tarjoamme tarkastuksia, hampaiden puhdistuksia, paikkaushoitoja, juurihoitoja, proteettisia hoitoja sekä monia muita palveluita. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni hammasvaiva vai haastavampi hammasongelma, meillä ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi tarjoamme yksilöllisiä työterveyshammashoidon sopimuksia yrityksille, jotka haluavat huolehtia työntekijöidensä suun terveydestä. Tavoitteenamme on tarjota yrityksille kilpailukykyisiä ja laadukkaita palveluita, jotka varmistavat, että työntekijöiden suu terveys on hyvällä tasolla.

Paikallista palvelua suosien

Helmiäinen on ylpeä siitä, että suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaista. Teemme yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa ja käytämme pääasiassa suomalaisia hoitokoneita, instrumentteja ja kuvantamislaitteita. Tämä takaa sen, että voit luottaa saavasi laadukasta hoitoa ja palveluita jokaisella käyntikerrallasi.

Tervetuloa Helmiäisen hammashoitoon, missä olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Sinun suun terveytesi on meille tärkeintä, ja haluamme auttaa sinua säilyttämään hymysi säteilevänä ja terveenä.