Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammasimplantti – hinta

Julkaistu: 25.1.2024

Hammaslääkäri Tampere

Hammasimplantti – hinta

Hammasimplantti hinta alk. 2357 €

Kun pohdit hammasimplanttien kustannuksia, on tärkeää huomioida, että Hammaslääkäriasema Helmiäinen tarjoaa laadukkaat implanttihoidot kilpailukykyiseen hintaan. Meillä hammasimplantin hinta alkaa 2290 eurosta (Kela-korvauksen jälkeinen omavastuuosuus), mikä on sijoitus terveyteesi ja hyvinvointiisi. Tämä hinta kattaa koko prosessin alusta loppuun sisältäen implantin, implantointitoimenpiteen ja keraamisen kruunun.

Hintaesimerkkejä:

  • Yksi hammasimplantti, hinta: 2357 € 
  • Kaksi hammasimplanttia, hinta: 4500 euroa
  • Kolme implanttia, hinta: 6500 euroa
  • Hammasimplantit koko ala- tai yläleukaan, hinta: 9500 euroa
  • Hammasimplantit koko suuhun, hinta: 18 000 euroa 

Huomaathan, että yllä mainitut hinnat ovat ns. alkaen-hintoja. Tarkan hintatiedon omalle implantointityöllesi saat maksuttoman, ei-sitovan konsultaatiokäyntisi aikana.

Investointi hammasimplanttiin on pitkäaikainen ratkaisu, joka parantaa elämänlaatua ja palauttaa luonnollisen hymyn. Helmiäisen asiantuntevat hammaslääkärit ja suuhygienistit käyttävät ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja viimeisintä teknologiaa, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hoidon.

Mitä hinta sisältää?

Hammaslääkäriasema Helmiäisen tarjoaman hammasimplantin hinta on kokonaisvaltainen. Juuri sinun implanttihoitosi hinta käydään läpi ennen mahdollisen hoitoprosessin alkamista – maksuttomassa implanttikonsultaatiossa. Hinta kattaa kaiken tarvittavan: alustavan tutkimuksen, itse implantin asettamisen, väliaikaisen kruunun sekä lopullisen, huippulaadukkaan keraamisen kruunun, joka valmistetaan omassa hammaslaboratoriossamme. Lisäksi hintaan sisältyy kaikki tarvittavat jälkitarkastukset, jotka varmistavat implantin onnistuneen integroitumisen suuhusi.

Ei ole yllättäviä lisäkuluja tai piilomaksuja. Koko prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman läpinäkyvä ja ymmärrettävä, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja informoiduksi koko hoidon ajan.

Mikä hammasimplantti on?

Hammasimplantti on kestävä ja luonnollisen tuntuinen ratkaisu puuttuvan hampaan korvaamiseen. Se koostuu titaanista valmistetusta ruuvista, joka toimii keinotekoisen hampaan juurena, sekä päälle asetettavasta keraamisesta kruunusta, joka jäljittelee oman hampaasi ulkonäköä ja toiminnallisuutta.

Hammaslääkäriasema Helmiäisessä implanttihoidot toteutetaan huolellisesti ja yksilöllisesti suunnitellen. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaista kuvantamisteknologiaa, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja implantin pitkäikäisyyden.

Hammasimplanttien hinnasto

Meillä Hammaslääkäriasema Helmiäisessä olemme sitoutuneet tarjoamaan selkeän ja kattavan hinnaston hammasimplanttihoidoille. Hinnat vaihtelevat hoidon laajuuden ja tarvittavien toimenpiteiden mukaan, mutta lähtökohtaisesti voit odottaa, että perushammasimplantin hinta on alkaen 2290 euroa.

Koska jokainen suu ja tilanne on yksilöllinen, suosittelemme aina henkilökohtaista konsultaatiota, jossa voimme antaa tarkan hinta-arvion juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä hoidosta.

Rahoitus: lasku ja osamaksu

Ymmärrämme, että hammasimplantin hankinta voi olla merkittävä taloudellinen päätös. Siksi tarjoamme Hammaslääkäriasema Helmiäisessä joustavia rahoitusvaihtoehtoja, kuten laskun ja osamaksun. Voit jakaa implantin kustannukset useammalle kuukaudelle, mikä tekee investoinnista hallittavamman.

Rahoitusvaihtoehtojemme avulla voit nauttia uudesta hymystäsi heti, ilman että sinun tarvitsee odottaa taloudellisen tilanteesi parantumista. Kysy lisää rahoitusmahdollisuuksista maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Maksuton konsultaatio

Ennen kuin päätät hammasimplantista, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksuttomaan konsultaatioon Hammaslääkäriasema Helmiäisessä. Tämän tapaamisen aikana voit keskustella suu- ja leukakirurgimme kanssa ja saada vastauksia kaikkiin kysymyksiisi liittyen implanttihoidon vaiheisiin, kestoon ja kustannuksiin.

Konsultaation aikana teemme tarvittavat tutkimukset ja arvioimme suun terveydentilasi, jotta voimme suunnitella juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Varaa aikasi jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti kaunista ja toimivaa hymyä.

Hammasimplantti, hinta- ja osamaksuesimerkkejä

Hintaesimerkkejä:

  • Yksi hammasimplantti, hinta: 2357 €
  • Kaksi hammasimplanttia, hinta: 4500 euroa
  • Kolme implanttia, hinta: 6500 euroa
  • Implantit koko ala- tai yläleukaan, hinta: 9500 euroa
  • Hammasimplantit koko suuhun, hinta: 18 000 euroa

Huomaathan, että yllä mainitut hinnat ovat ns. alkaen-hintoja. Tarkan hintatiedon omalle implantointityöllesi saat maksuttoman, ei-sitovan konsultaatiokäyntisi aikana. 

suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Yksi implantti


alk. 2357 euroa
(alk. 70 euroa/kk)


suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Kolme implanttia


alk. 6500 euroa
(alk. 190 euroa/kk)

suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Implantit koko
alaleukaan


alk. 9500 euroa
(alk. 270 euroa/kk)

Hammasimplantti hinta osamaksu - 1