Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Implantti – Hinta ja hyödyt

Julkaistu: 24.1.2024

Hammaslääkäri Tampere

Implantti – Hinta ja hyödyt

Implantti korvaa puuttuvan hampaan

Kun menetät hampaan, olipa syy mikä tahansa, se voi vaikuttaa paitsi hymyysi, myös pureskelukykyysi ja itsevarmuuteesi. Hammaslääkäriasema Helmiäinen tarjoaa ratkaisun: hammasimplantit, jotka ovat kestäviä ja luonnollisen näköisiä vaihtoehtoja puuttuvien hampaiden korvaamiseen. Implantit tarjoavat paitsi esteettisen parannuksen, myös toiminnallisia etuja, kuten paremman pureskelutehon ja puheen selkeyden.

Implantti on pitkäaikainen sijoitus suusi terveyteen. Implantit estävät leuan luukatoa, joka yleensä seuraa hampaan menetystä, ja auttavat säilyttämään kasvojen luonnollisen muodon. Helmiäisen asiantuntevat hammaslääkärit ja suuhygienistit Tampereen ydinkeskustassa varmistavat, että saat parhaan mahdollisen hoidon ja tulokset, jotka kestävät vuosia.

Implantti on ruuvin muotoinen keinojuuri

Hammasimplantti toimii keinotekoisena juurena, joka kiinnitetään leuan luuhun. Tämä ruuvin muotoinen keinojuuri valmistetaan biologisesti yhteensopivasta materiaalista, kuten titaanista, joka integroituu luun kanssa ajan myötä. Tämä prosessi, jota kutsutaan osseointegraatioksi, luo vahvan ja kestävän perustan korvaavalle hampaalle.

Helmiäisen käyttämät huippumodernit kuvantamispalvelut varmistavat, että implantti asetetaan tarkasti ja turvallisesti. Käyttämällä edistynyttä tekniikkaa ja paikallisten yrittäjien kanssa tehtävää yhteistyötä, Helmiäinen takaa, että jokainen implantointiprosessi on suunniteltu yksilöllisesti ja toteutettu huolellisesti.

Keinojuureen kiinnitettävä kruunu

Kun keinojuuri on integroitunut leuan luuhun, siihen kiinnitetään kruunu, joka on räätälöity vastaamaan hampaidesi luonnollista väriä ja muotoa. Tämä kruunu on se osa, jonka näet suussasi, ja se on suunniteltu kestämään arjen rasitukset. Helmiäisen esteettiset hammashoidot varmistavat, että lopputulos näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta.

Kruunun valmistusprosessi on tarkka ja vaatii erikoisosaamista, jota Helmiäisen kokeneet hammaslääkärit ja teknikot tarjoavat. Jokainen kruunu valmistetaan huolellisesti, jotta se sopii saumattomasti yhteen luonnollisten hampaiden kanssa, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen toiminnallisuuden ja esteettisen lopputuloksen.

Hammasimplantti valmistetaan titaanista

Titaani on hammasimplanttien valmistuksessa suosittu materiaali sen biologisen yhteensopivuuden ja kestävyyden vuoksi. Titaani ei aiheuta hylkimisreaktioita ja se integroituu hyvin luun kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan keinojuurille. Helmiäisen käyttämät suomalaiset hoitokoneet ja instrumentit ovat korkealaatuisia, varmistaen, että jokainen asennettu implantti on turvallinen ja luotettava.

Titaanin ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat implantin pitkäikäisyyden ja toimivuuden. Helmiäisen ammattitaitoinen tiimi Tampereella käyttää viimeisintä teknologiaa ja parhaita materiaaleja, jotta voit nauttia terveestä hymystä vuosikymmenien ajan.

Straumann ja Nobel Biocare – ylivoimaiset implanttimerkit

Hammaslääkäriasema Helmiäinen luottaa vain parhaisiin implanttimerkkeihin, kuten Straumann ja Nobel Biocare. Nämä merkit ovat tunnettuja innovaatioistaan ja laadustaan hammasimplanttien alalla. Käyttämällä näitä huippumerkkejä Helmiäinen varmistaa, että saat parasta mahdollista hoitoa ja tuloksia, jotka kestävät.

Straumann ja Nobel Biocare ovat edelläkävijöitä implanttiteknologiassa, ja niiden tuotteet ovat läpikäyneet tiukat testit ja tutkimukset. Helmiäisen yhteistyö näiden merkkien kanssa takaa, että saat käyttöösi viimeisimmät ja turvallisimmat implanttiratkaisut.

Hammasimplantin hyödyt

Hammasimplantit tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin siltoihin tai proteeseihin. Ne toimivat kuin omat hampaasi, mahdollistaen luonnollisen ulkonäön ja toiminnallisuuden. Implantit myös suojaavat leuan luustoa ja auttavat ylläpitämään kasvojen rakennetta. Helmiäisen tarjoamat hammasimplantit parantavat elämänlaatuasi ja antavat sinulle varmuuden hymyillä vapaasti.

Lisäksi hammasimplantit ovat pitkäikäinen ratkaisu, joka voi kestää koko eliniän asianmukaisella hoidolla ja ylläpidolla. Ne eivät vaadi viereisten hampaiden hiomista, kuten sillat, ja ne vähentävät hampaiden kulumista. Helmiäisen asiantuntijat varmistavat, että saat kattavaa tietoa implanttien hoidosta ja ylläpidosta.

Implantointiprosessi

Implantointiprosessi alkaa perusteellisella suun terveyden arvioinnilla, jossa Helmiäisen ammattilaiset käyttävät edistynyttä kuvantamisteknologiaa. Tämän jälkeen suunnitellaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Itse implantointi tapahtuu useassa vaiheessa, ja se vaatii useita käyntejä klinikalla. Koko prosessi voi kestää useita kuukausia, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Helmiäisen tiimi seuraa sinua koko prosessin ajan, varmistaen, että olet tyytyväinen jokaiseen vaiheeseen ja että lopputulos vastaa odotuksiasi. Heidän tavoitteenaan on tehdä kokemuksestasi mahdollisimman miellyttävä ja varmistaa, että uusi hammas tuntuu ja näyttää täydelliseltä.

Hammasimplantti: hinta alk. 2357 euroa

Laadukas Straumann- tai Nobel Biocare -implantointi maksaa meillä 2357 euroa. Hinta sisältää sekä keinojuuren että implanttikruunun. Kela-korvauksen jälkeen maksettavaa jää 2290 euroa.

Hammasimplantin hinta voi vaihdella monista tekijöistä riippuen, ja laajoista implantointitöistä asiakkaamme saa aina yksilöllisen hinta-arvion jo maksuttomassa implanttikonsultaatiossa.

Helmiäinen on sitoutunut tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvän hinnoittelun. Ymmärrämme, että hammasimplantti on investointi terveyteesi ja hyvinvointiisi, ja siksi  tarjoamme erilaisia maksuvaihtoehtoja ja rahoitusratkaisuja.

On tärkeää muistaa, että vaikka hammasimplantti voi olla kalliimpi etukäteen verrattuna muihin hoitovaihtoehtoihin, sen pitkäikäisyys ja hyödyt tekevät siitä kustannustehokkaan pitkällä aikavälillä. Helmiäisen asiantuntijat auttavat sinua ymmärtämään kustannukset ja hyödyt, jotta voit tehdä parhaan päätöksen suusi terveyden kannalta.

Maksuton implanttikonsultaatio ei sido mihinkään

Helmiäinen tarjoaa maksuttoman hammasimplanttikonsultaation, joka ei sido sinua mihinkään. Tämä konsultaatio on loistava tilaisuus keskustella suu- ja leukakirurgi Ville Männistön kanssa implanttihoidoista ja saada vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Konsultaation aikana voit tutustua hoitovaihtoehtoihin, prosessiin ja kustannuksiin ilman painetta.

Konsultaation aikana Helmiäisen asiantuntijat arvioivat suun terveytesi ja keskustelevat kanssasi yksilöllisistä tarpeistasi. He tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit tehdä informoidun päätöksen. Käyttämällä Helmiäisen palveluita voit olla varma, että saat parasta mahdollista hoitoa ja tukea koko implantointiprosessin ajan.