Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Mikä on hammasimplantti, ja paljonko se maksaa?

Julkaistu: 25.1.2022

Hammaslääkäri Tampere

Mikä on hammasimplantti, ja paljonko se maksaa?

Mitä implantit ovat? Entä hinta?

Hammasimplantit ovat kestävä ja luonnollisen näköinen ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseen. Ne ovat pieniä, titaanista valmistettuja ruuveja, jotka asennetaan leikkauksella leukaluuhun toimimaan keinotekoisen hampaan juurena. Implantin päälle kiinnitetään kruunu, joka näyttää ja tuntuu oikealta hampaalta. Implanttien hinta voi vaihdella monista tekijöistä riippuen, mutta ne tarjoavat pitkäaikaisen investoinnin suun terveyteen ja ulkonäköön.

Hammaslääkäriasema Helmiäisen tarjoamissa hammasimplanttihoidoissa yhdistyvät korkea ammattitaito ja laadukkaat materiaalit. Implanttien hinta määräytyy useiden tekijöiden, kuten hoidon laajuuden ja tarvittavien lisätoimenpiteiden mukaan. Helmiäisen asiantuntevat erikoishammaslääkärit Tampereen ydinkeskustassa varmistavat, että saat parhaan mahdollisen hoidon ja kattavan tiedon kustannuksista.

Implantti korvaa puuttuvan hampaan

Implantti on ihanteellinen vaihtoehto puuttuvan hampaan korvaamiseen, sillä se ei vaadi viereisten hampaiden hiomista kuten silta. Implantti integroituu leukaluuhun ja toimii kuin luonnollinen hammasjuuri, mikä edistää leukaluun terveyttä ja estää sen surkastumista. Tämä tekee implantista paitsi esteettisesti miellyttävän, myös toiminnallisesti erinomaisen ratkaisun.

Hammaslääkäriasema Helmiäisen erikoishammaslääkärit suorittavat implanttihoidot huolellisesti ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Käyttämällä kotimaisia hoitokoneita ja kuvantamislaitteita varmistamme, että saat parasta mahdollista hoitoa. Lisäksi suu- ja leukakirurgi Ville Männistön maksuton hammasimplanttikonsultaatio tarjoaa arvokasta tietoa hoidosta ja sen hyödyistä ilman sitoumuksia.

Mitä hinta sisältää?

Implanttihoidon hinta kattaa yleensä itse implantin, leikkaustoimenpiteen, kruunun ja tarvittavat jälkihoitokäynnit. Hintaan voi sisältyä myös alkutarkastus ja suunnittelu, jossa arvioidaan potilaan suun terveydentila ja hoidon tarve. Helmiäisen hammaslääkäriasemalla panostamme läpinäkyvään hinnoitteluun, jotta potilaat tietävät tarkalleen, mitä heidän hoitonsa sisältää ja paljonko se maksaa.

On tärkeää huomioida, että lisätoimenpiteet, kuten luusiirrot tai ikenen muotoilu, voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Helmiäisen hammaslääkäriasemalla selitämme aina huolellisesti, mitä eri toimenpiteet ovat ja miksi ne saattavat olla tarpeellisia implanttihoidon onnistumisen kannalta. Näin varmistamme, että potilaamme ovat täysin tietoisia hoidon kulusta ja kustannuksista.

Hinta vaihtelee lähtötilanteesta riippuen

Implanttihoidon kokonaishintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten potilaan suun terveydentila, tarvittavien lisätoimenpiteiden määrä ja implanttien lukumäärä. Esimerkiksi, jos potilaalla on riittävästi terveellistä leukaluuta, implantin asettaminen on suoraviivaisempaa ja edullisempaa. Jos taas tarvitaan luusiirtoja tai muita lisätoimenpiteitä, hinta nousee.

Helmiäisen hammaslääkäriasemalla ymmärrämme, että jokainen potilas on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä hoitosuunnitelmia. Kokeneet hammaslääkärimme ja suuhygienistimme arvioivat huolellisesti jokaisen potilaan tilanteen ja suunnittelevat parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden. Tämä tarkoittaa, että saat aina juuri sinulle sopivan hoidon ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Hinta perustilanteessa: 2357 euroa

Perustilanteessa, jossa potilas tarvitsee yhden implantin ilman lisätoimenpiteitä, Helmiäisen hammaslääkäriaseman hinta on 2357 euroa (Kela-korvauksen jälkeen 2290 euroa). Tämä hinta sisältää kaiken tarvittavan: implantin, kruunun, leikkaustoimenpiteen ja jälkihoitokäynnit. Tämä on lähtökohta, josta hinta voi muuttua potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

On tärkeää muistaa, että tämä on vain esimerkkihinta ja lopullinen hinta voi vaihdella. Helmiäisen hammaslääkäriasemalla olemme sitoutuneet tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuiset palvelut. Käyttämällä suomalaisia tuotteita ja laitteita tuemme paikallista taloutta samalla, kun tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Mahdolliset luusiirteet eivät sisälly hintaan

Jos potilaan leukaluussa ei ole riittävästi tilaa tai se on liian ohut implantin asettamiseksi, voidaan tarvita luunsiirto. Luunsiirto on lisätoimenpide, joka ei sisälly perushintaan. Luunsiirron tarve arvioidaan aina tapauskohtaisesti, ja se voi vaikuttaa implanttihoidon kokonaishintaan.

Helmiäisen hammaslääkäriasemalla käytämme edistyneitä kuvantamismenetelmiä, kuten 3D-röntgenkuvia, joiden avulla voimme tarkasti arvioida leukaluun tilaa ja suunnitella parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden. Jos luunsiirto on tarpeen, kokeneet hammaslääkärimme ja suuhygienistimme varmistavat, että saat kaiken tarvittavan tiedon toimenpiteestä ja sen kustannuksista.

Tarkka hinta selviää konsultaatiossa

Implanttihoidon tarkka hinta on mahdollista määrittää vasta henkilökohtaisessa konsultaatiossa, jossa hammaslääkäri arvioi potilaan suun terveydentilan ja hoidon tarpeen. Konsultaation aikana käydään läpi hoitosuunnitelma ja kaikki siihen liittyvät kustannukset, jotta potilas saa kattavan kuvan tulevasta hoidostaan.

Hammaslääkäriasema Helmiäisellä tarjoamme suu- ja leukakirurgi Ville Männistön maksuttoman hammasimplanttikonsultaation, joka antaa potilaalle mahdollisuuden saada tietoa implanttihoidosta ilman sitoutumista. Tämä konsultaatio on erinomainen tilaisuus kysyä kysymyksiä ja saada yksityiskohtaista tietoa hoidon vaiheista ja kustannuksista.

Hammashoitotili mahdollistaa myös osamaksun

Implanttihoidon kustannukset voivat olla merkittävä investointi, mutta Helmiäisen hammaslääkäriasemalla ymmärrämme, että joustavat maksuvaihtoehdot ovat tärkeitä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme Hammashoitotilin, joka mahdollistaa hoidon maksamisen osissa. Tämä voi helpottaa taloudellista taakkaa ja mahdollistaa tarvittavan hoidon saamisen ilman viivästyksiä.

Hammashoitotilin avulla voit jakaa implanttihoidon kustannukset useammalle kuukaudelle, mikä tekee suuremmastakin toimenpiteestä taloudellisesti hallittavamman. Helmiäisen hammaslääkäriaseman henkilökunta auttaa mielellään kaikissa maksuun liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että saat kaiken tarvittavan tiedon eri maksuvaihtoehdoista.

suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Yksi implantti


alk. 2357 euroa
(alk. 70 euroa/kk)


suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Kolme implanttia


alk. 6500 euroa
(alk. 190 euroa/kk)

suu- ja leukakirurgi Männistö Tampere


Implantit koko
alaleukaan


alk. 9500 euroa
(alk. 270 euroa/kk)

Hammasimplantti hinta osamaksu - 1