Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Ulla Kotiranta-Lamberg

Purentafysiologian ja protetiikan erikoishammaslääkäri, hammaslääketieteen tohtori, kivunhoitolääketieteen spesialisti
Ulla Kotiranta, HLT, EHL, kipuspesialisti

Olen purentafysiologian ja protetiikan erikoishammaslääkäri, hammaslääketieteen tohtori.

Kivunhoitolääketieteen erityispätevyys sekä pitkäaikainen kokemus vahvistavat ammatillista erityisosaamistani vaikeiden kasvokiputilojen hoidoissa. Teen erilaisten kivun hoidon menetelmien kehittämistyötä sekä käytännön kliinisessä työssä että luennoiden ja aktiivisen tutkimustyön parissa.

Yksilöllistä hoitoa suunnitellaan yhdessä potilaan kanssa. Tarvittaessa hoidon suunnittelu ja toteutus tehdään moniammatillisessa yhteistyössä kivun hoitoon perehtyneen fysiatrin, fysioterapeutin, osteopaatin, kiropraktikon, lymfaterapeutin, ortopedin, neurologin, psykologin ja psykiatrin kanssa. Hoidan tavanomaisista purentaperäisistä vaivoista, puremalihas- ja leukanivelkivuista kärsiviä sekä vaikeita, pitkittyneitä ja kroonisia suun, hampaiden, leukojen ja kasvojen alueen kiputiloja ja tuntohäiriöitä.

Käytän kattavasti erilaisia hoitomenetelmiä, kuten purentakisko-,  lääke- ja ei-lääkkeellisiä hoitovaihtoehtoja, uusimpina esim. laseria. Hoidan myös uniapnea- ja kuorsausongelmista potevia. Lue lisää.

Vastaanotolleni voi tulla lähetteellä tai varata ajan suoraan.