Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Roope Karhu

Hammaslääkäri
Hammaslääkäri Roope Karhu Tampere

Roope tekee huolellisesti ja rauhallisesti työnsä, hän on ystävällinen ja leppoisa hammaslääkäri. (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)

Valmistuin Turun yliopistosta vuonna 2013. Jo hieman ennen tätä aloitin työskentelyn yksityishammaslääkärinä samassa korttelissa, jossa Helmiäinen toimii. Olin kuullut Helmiäisestä ja siellä työskentelevistä ihmisistä paljon hyvää, joten olin innoissani, kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä osaksi tätä tiimiä.

Hammaslääkäri on monelle ymmärrettävästi jännittävä paikka. Tähtään siihen, että vastaanotollani on rento fiilis ja että potilas tulee kuulluksi. Teen kattavasti perushammashoitoa sekä protetiikkaa (kruunut, laminaatit, sillat, implanttiprotetiikka). Oikomishoito oikomiskalvojen avulla on ollut viimeiset vuodet yksi mielenkiintoisimmista hoitomuodoista, ja näiden kysyntä on ollut kasvussa. Käytän tällä hetkellä potilaideni oikomishoidoissa Invisalign- sekä Clear Correct -kalvoja.

Hammashoitoalan työ on fyysisesti hyvin monotonista sekä kuormittavaa. Toimintakyvyn ylläpitäminen vaatii paljon liikuntaa – harrastan niin paljon kuin kerkeän. Pääasiassa kiipeilen sekä pyöräilen. Näissä lajeissa pääsee metsään ja luontoon.

Minut tavoitat osoitteesta 
roope.karhu@helmiainen.fi