Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Minna Kiviharju

Hammaslääkäri
Erikoishammaslääkäri oikomishoito Minna Kiviharju

Kiitos ja kumarrus Minnalle ja myös hoitajalle. (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Hammaslääkäriksi valmistuin Oulun yliopistosta vuonna 2002.

Teen hammashoitoa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Vastaanotolleni voi tulla perushammashoitoon, esimerkiksi tarkastukseen, paikkaukseen, juurihoitoon tai hampaan poistoon. Hoidan myös iensairauksia. Purentakiskohoidotkin onnistuvat. Näiden lisäksi toteutan erilaisia proteettisia hoitoja (kruunut, sillat, laminaatit, irtoproteesit, implanttikruunut). Laajatkin kokonaishoidot sujuvat mutkattomasti, koska Helmiäisen loistavassa tiimissä on paljon erikoishammaslääkäreitä ja monenlaista erityisosaamista.

Asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen sekä hänen erityistarpeidensa huomioiminen ovat minulle tärkeitä asioita. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita, myös pelkopotilaita. Tarvittaessa toteutan hammashoidon nukutuksessa.

Vapaa-ajalla viihdyn liikunnan ja musiikin parissa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Hei Minna ja hammashoitaja! Olen teidän hoitoon erittäin tyytyväinen. Tarkkaa sekä empaattista työtä ja hyvä lopputulos vaikka olikin/olenkin vaikea kohde. Tiedän jo ainakin mieheni aloittavan vastaanotollanne käynnin. Lisäksi suosittelen teitä ystävilleni. (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)