Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Marianne Rönkkönen

Suuhygienisti
Suuhygienisti Marianne Rönkkönen Tampere

Olen erittäin tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen hoitoon. Lisäksi Marianne on ystävällinen ja tosi kiva. Jatkan mielelläni hänellä. (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)

Olen valmistunut suuhygienistiksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Olen kotoisin Itä-Suomesta, minkä voi kuulla puheestani edelleen. Suun terveydenhuollossa olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Suuhygienistin työn lisäksi osaamiseeni kuuluvat hammaslääkärin avustus sekä oikomishoito. Toisinaan minut voi bongata myös Helmiäisen respasta.

Suuhygienistinä minulle on tärkeää tehdä työni huolellisesti ja varmistaa, että hoitotoimenpide sujuu mahdollisimman mukavasti ja kivuttomasti. Olen rauhallinen ja otan aina huomioon asiakkaan toiveet; minulle voi tulla vaikka hammashoito vähän jännittäisikin. Vastaanotollani teen hammaskiven poistoja, jauhe- eli soodapuhdistuksia, valkaisuja sekä suun ja hampaiston valokuvauksia ja skannauksia. Lisäksi teen laajasti oikomishoidon toimenpiteitä sekä hammaskorujen kiinnityksiä ja poistoja.

Erityisosaamiseeni kuuluu oikomishoito. Avustan oikomisen erikoishammaslääkäreitä ja teen itsenäisesti oikomishoidon toimenpiteitä. Osa oikomisen käynneistä voi siis olla minun vastaanotollani. Teen laajasti muun muassa Invisalign-kalvo-oikomista yhteistyössä oikojiemme kanssa. Minulle voi varata aikaa myös oikomisen ensiaputilanteissa tai mikäli retentiolankojen kanssa on ongelmia.

Tervetuloa!