Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Krista Vasankari

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
Erikoishammaslääkäri oikomishoito Tampere Krista Vasankari

Olen Hangosta kotoisin ja hammaslääkäriksi olen valmistunut Turun yliopistosta vuonna 2013. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt terveyskeskushammaslääkärinä ja apuoikojana Mänttä-Vilppulassa, Parkanossa, Kihniössä, Jämsässä ja Juupajoella. Erikoistumiseni suoritin Tampereen kaupungin suun erikoishoidon yksikössä sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suu -ja leukasairauksien poliklinikalla. Oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi valmistuin syksyllä 2022.

Vapaa-aikani kuluu perheen parissa touhutessa, urheillessa ja luonnosta nauttien. Avantosauna on arjen luksusta! Työmatkoillani ahmin äänikirjoja laidasta laitaan.

Oikomishoitoja teen kaikenikäisille, perinteisten kiinteiden ja irrotettavien oikomiskojeiden lisäksi työkalupakkiini kuuluu Invisalign-kalvo-oikomistekniikka. Nautin myös lasten ja nuorten parissa työskentelystä, eikä vastaanotollani tarvitse jännittää. Purentavirheiden ja hampaiden virheasentojen korjaamisen lisäksi osaamiseeni kuuluvat uniapnea- ja kuorsauskiskot sekä purentakiskot.

Mielestäni on tärkeää, että asiakkaan kanssa yhdessä määritämme hoidolle tavoitteen. Matkalla kohti parempaa purentaa pidän asiakkaani selvillä siitä, mikä vaihe kulloinkin on menossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Toisinaan parhaan purennallisen ja esteettisen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää useiden erikoisalojen yhteistyötä, ja näissä tapauksissa Helmiäisestä löytyy huippuosaajien tiimi kätevästi saman katon alta.