Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Jenni Jansson

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri (äitiysvapaalla)
Jenni Jansson, oikomishoito Tampere, hammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Oulun yliopistosta 2009 ja oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi Turun yliopistosta 2015.  Valmistumiseni jälkeen työskentelin hammaslääkärinä kaksi vuotta Turun seudulla terveyskeskuksessa. Tämän jälkeen aloitin kolmen vuoden oikomishoidon erikoistumisopinnot Tyksissä.

Oikojana olen työskennellyt Turun alueella terveyskeskuksessa vuodesta 2015 alkaen. Terveyskeskustaustan vuoksi minulla on eniten kokemusta lasten, nuorten ja nuorten aikuisten hoidosta.

Minulle on tärkeää, että käynnistä jää asiakkaalle positiivinen kokemus. Paras mahdollinen esteettinen ja purennallisesti hyvä lopputulos ovat minulle tärkeitä.  Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki oikomishoidon erikoishammaslääkärin hoidosta kiinnostuneet. Oikomishoidolla voidaan korjata sekä esteettisesti häiritseviä hampaiden asentoja että purentavirheitä.

Vapaa-aikani kuluu perheen  perheen kanssa touhutessa. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi lasta sekä koira. Lisäksi harrastan laitepilatesta, lenkkeilyä, pyöräilyä ja lukemista. Kaikki kauniit asiat ovat mieleeni.