Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Jarkko Kalliala

Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
Erikoishammaslääkäri Jarkko Kalliala Tampere

Olen suositellut Jarkon erittäin asiantuntevaa, ystävällistä ja mukavaa palvelua ystäville ja kollegoille, joista osa tullutkin jo vakiasiakkaiksi. (Palaute NPS-kyselyssä, 2023)

Olen valmistunut erikoishammaslääkäriksi Tampereen Yliopistosta 2023 ja hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2013. Olen työskennellyt yksityisen puolen lisäksi sairaalan Suu- leukasairauksien poliklinikalla, suun erikoishoidon yksikössä sekä terveyskeskuksessa.

Helmiäisessä teen yhteistyötä useiden erikoisalojen osaajien kanssa parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Itse teen oman erikoisalani töitä, mm. irtoprotetiikkaa (osa- ja kokoproteesit), implanttiprotetiikkaa, kruunu- ja siltaprotetiikkaa, purennan kuntoutusta ja purentakiskoja sekä uniapneakiskoja. Näiden lisäksi teen esteettistä hammashoitoa ja tarvittaessa perushammashoitoa.

Hoidan mielelläni pelkopotilaita, ja vastaanotolleni on helppo tulla. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä esilääkityksessä. Proteettista hoitoa ei yleensä voida tehdä yleisanestesiassa. Pyrin välittömään, rentoon ja potilaan huomioivaan hoitokokemukseen.

Vapaa-aikanani olen aktiivisesti mukana alan järjestötoiminnassa. Tällä hetkellä toimin Hammaslääkäriliiton hallituksessa.