Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammastarkastus Helmiäisessä – Kokonaisvaltainen hoito hymyn säilyttämiseksi

Julkaistu: 29.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Hammastarkastus Helmiäisessä – Kokonaisvaltainen hoito hymyn säilyttämiseksi

Helmiäisen hammastarkastus – Hymyn säilyttämiseksi kokonaisvaltainen hoito

Helmiäinen on Tampereen keskustassa sijaitseva itsenäinen, työntekijöidensä omistama yksityinen hammaslääkäriasema. Tarjoamme asiakkaillemme mutkatonta ja luotettavaa suun terveydenhoitoa ja hammashoitoa. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa varmistamme, että hymysi säilyy säteilevänä ja terveenä.

Kokonaisvaltainen hoito suun hyvinvoinnin tarkastuksesta aina säihkyvään hymyyn saakka

Helmiäisessä tarjoamme kokonaisvaltaista hammaslääkäri- ja hammashoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme. Olipa kyseessä hampaiden tarkastus, suun hyvinvoinnin ylläpito tai säihkyvän hymyn saavuttaminen, meiltä saat asiantuntevaa apua. Henkilökuntamme laatii jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman huolellisen tarkastuksen pohjalta, jotta juuri sinulle sopiva hoito voidaan toteuttaa.

Helmiäisen hammaslääkärit ja suuhygienistit ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja alan asiantuntijoita. Meiltä saat kaikki perinteiset hammaslääkäripalvelut, kuten tarkastukset, paikkaushoidot ja juurihoidot. Tarjoamme myös esteettisiä hammashoitoja, kuten hammaskiven poistoa, vetyperoksidiin perustuvaa värjäysten poistoa sekä hampaiden valkaisua. Lisäksi meillä on tarjolla erikoishammaslääkäripalveluita, kuten leuka-nivelongelmien hoitoa, purentafysiologiaan ja purentalihasten toimintaan keskittyvää hoitoa.

Helmiäinen on ajanmukaisesti varusteltu hammaslääkäriasema, jossa käytössämme ovat huippumodernit kuvantamispalvelut. Voit luottaa siihen, että saamme nopeasti ja tarkasti kuvat tarvittaessa erilaisista suun ongelmista. Näin pystymme paremmin tarkastelemaan asiakkaan tilannetta ja suunnittelemaan juuri hänelle sopivan hoidon.

Yksilöllisiä työterveyshammashoidon sopimuksia yrityksille

Lisäksi Helmiäinen tarjoaa yrityksille yksilöllisiä työterveyshammashoidon sopimuksia. Yrityksen henkilöstön suun terveydenhoito on tärkeää niin työntekijöiden hyvinvoinnin kuin työn tuottavuuden kannalta. Huolehtimalla henkilöstön suun terveydestä voitte ennaltaehkäistä sairaspoissaoloja sekä parantaa yleistä hyvinvointia työpaikalla. Tarjoamme joustavia ratkaisuja erikokoisille yrityksille, jotta voimme täyttää juuri teidän tarpeenne parhaiten.

Helmiäisen työterveyshammashoidon sopimus sisältää kaikki tarvittavat palvelut tarkastuksista ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin sekä hoitoihin saakka. Suunnittelemme sopimuksen aina yhdessä yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten voitte olla varmoja, että saamme juuri teille sopivan ratkaisun. Yhteistyö paikallisten yritysten kanssa on meille tärkeää, ja suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia hoitokoneita, instrumentteja ja kuvantamislaitteita.

Jos tarvitset apua suun terveyteen liittyvissä asioissa tai haluat säilyttää hymysi kauniina ja terveenä, Helmiäisen ammattitaitoinen henkilökunta on täällä auttamassa sinua. Ota yhteyttä ja varaa aikasi hammastarkastukseen!