Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammaslääkäri Tampereella – Parhaat vinkit hammastarkastukseen

Julkaistu: 2.1.2024

Hammaslääkäri Tampere

Hammaslääkäri Tampereella – Parhaat vinkit hammastarkastukseen

Mitä odottaa hammastarkastukselta

Terveet hampaat ovat osa yleistä hyvinvointia, ja säännöllinen hammastarkastus on avainasemassa suun terveyden ylläpitämisessä. Hammastarkastuksessa hammaslääkäri tai suuhygienisti tarkistaa hampaiden ja ikenien kunnon, etsii merkkejä reikiintymisestä, ientulehduksesta ja muista suun terveysongelmista. Tarkastuksen aikana voidaan myös puhdistaa hammaskivi ja antaa ohjeita päivittäiseen suunhoitoon. Hammaslääkäriasema Helmiäisen asiantunteva henkilökunta Tampereen ydinkeskustassa varmistaa, että saat perusteellisen hampaiden tarkastuksen käyttäen laadukkaita suomalaisia hoitovälineitä.

Ennen hammastarkastusta on hyvä valmistautua kertomalla hammaslääkärille mahdollisista suun terveyteen liittyvistä muutoksista, kuten herkistymisestä, särystä tai purentaongelmista. Tämä auttaa asiantuntijoitamme kohdentamaan tarkastuksen juuri sinun tarpeisiisi. Lisäksi, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi hampaiden valkaisusta tai muista esteettisistä hammashoidoista, Helmiäisen henkilökunta on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan räätälöityjä palveluita.

Hammastarkastuksen hinta ja kustannukset

Hammastarkastus hinta voi vaihdella palveluntarjoajasta riippuen, ja se voi sisältää erilaisia toimenpiteitä kuten röntgenkuvia ja joskus myös hammaskiven poistoa. Helmiäisen hammaslääkäriasemalla Tampereella olemme sitoutuneet tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvän hinnoittelun. 1.1.2024 hammastarkastuksen Kela-korvaus nousi 15,50 eurosta 30 euroon, ja Helmiäisessä Kela-korvauksen nostosta johtuva hintaetu siirrettiin suoraan potilaan eduksi; vuoden 2024 alusta lähtien saat siis tarkastuksen edullisemmin kuin aiemmin.

Käytämme moderneja kuvantamispalveluita, jotka auttavat tarkassa diagnoosissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa. Asiakkaanamme saat selkeän käsityksen hammastarkastuksen kustannuksista ennen toimenpiteitä, jotta voit suunnitella hoitosi budjettiisi sopivaksi.

On tärkeää muistaa, että hammastarkastuksen hinta on sijoitus omaan terveyteesi. Säännölliset tarkastukset voivat säästää sinut suuremmilta kustannuksilta tulevaisuudessa, sillä ne auttavat ehkäisemään suurempia suun terveysongelmia. Helmiäisen hammaslääkäriasemalla tarjoamme myös mahdollisuuden maksusuunnitelmiin, jotta voit jakaa kustannukset useammalle käynnille.

Valmistautuminen hammastarkastukseen

Hyvä valmistautuminen hammastarkastukseen voi auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon irti käynnistäsi. Suosittelemme, että harjaat hampaasi ja käytät hammaslankaa ennen tarkastusta, jotta hammaslääkäri tai suuhygienisti voi tehdä mahdollisimman tarkan arvion suusi terveydestä. Lisäksi on hyvä kerätä yhteen kaikki tiedot nykyisistä lääkityksistäsi ja terveydentilastasi, sillä ne voivat vaikuttaa suun terveyteen ja hoitoon.

Helmiäisen hammaslääkäriasemalla arvostamme avointa kommunikaatiota ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi koko tarkastuksen ajan. Jos sinulla on huolia tai kysymyksiä liittyen hammastarkastukseen tai suun terveyteen yleensä, älä epäröi ottaa niitä puheeksi. Meidän tehtävämme on varmistaa, että saat parasta mahdollista hoitoa ja tietoa suun terveyden ylläpitämiseksi.