Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammaslääkäri Tampere

Julkaistu: 18.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Hammaslääkäri Tampere

Hammaslääkäri Tampere

Helmiäinen on Tampereen ytimessä sijaitseva itsenäinen ja työntekijöidensä omistama yksityinen hammaslääkäriasema. Tarjoamme sinulle korkealaatuisia hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita, joita tarvitset suun terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle luotettavaa ja yksilöllistä hoitoa hampaiden tarkastuksesta vaativien hammasongelmien hoitoon asti. Jokainen asiakas saa meiltä huolellisen tarkastuksen pohjalta yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Ammattitaitoiset hammaslääkärimme ja suuhygienistimme käyttävät nykyaikaisia hoitomenetelmiä ja -välineitä varmistaakseen sinulle parhaan mahdollisen hoidon.

Erikoishammaslääkärit, hammaslääkärit, suuhygienistit 

Helmiäisestä saat kaiken tarvitsemasi suun terveydenhoidosta hammashoitoon. Hammaslääkäripalveluidemme joukosta löytyy perinteisen hammastarkastuksen lisäksi myös esteettisiä hammashoitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan säihkyvän hymyn. Erikoishammaslääkäripalveluidemme avulla ratkaisemme myös vaativammat hammasongelmat. Meiltä saat myös kuvantamispalvelut, jotka perustuvat nykyaikaisiin ja huippumoderneihin laitteisiin.

Paikallisena toimijana arvostamme kotimaista ja teemme yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa mahdollisuuksien mukaan. Käytämme pääasiassa suomalaisia hoitokoneita, instrumentteja ja kuvantamislaitteita, jotta voimme varmistaa sinulle parhaan mahdollisen laadun ja turvallisuuden.

Yrityksille räätälöidyt työterveyshammashoidon sopimukset

Ymmärrämme yritysten tarpeet työntekijöidensä hyvinvoinnin tukemiseen. Siksi tarjoamme yrityksille myös räätälöityjä työterveyshammashoidon sopimuksia. Näiden sopimusten avulla voimme varmistaa, että työntekijöiden suu terveys on aina hyvissä käsissä. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa suunnitellessamme sopimukset tarpeidenne mukaisesti ja huolehdimme siitä, että työterveyshammashoito on pysyvä osa yrityksen hyvinvointiohjelmaa.

Tampere kutsuu – ja me olemme hammaslääkärisi kaupungin ytimessä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme odottaa innolla auttaa sinua saavuttamaan terveen ja kauniin hymyn. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle parasta mahdollista hammaslääkäri- ja hammashoitopalvelua.