Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Hammasimplantti – Mikä se on ja miten se toimii?

Julkaistu: 22.1.2024

Hammaslääkäri Tampere

Hammasimplantti – Mikä se on ja miten se toimii?

Implanttikonsultaatio on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään

Kun harkitset hammasimplanttia, ensimmäinen askel on aina konsultaatio. Hammaslääkäriasema Helmiäisessä ymmärrämme, että päätös hammasimplantista on merkittävä, ja haluamme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon päätöksentekoa varten. Tästä syystä tarjoamme maksuttoman implanttikonsultaation, jossa voit keskustella suu- ja leukakirurgi Ville Männistön kanssa ilman minkäänlaista sitoutumista. Konsultaatiossa käydään läpi henkilökohtainen tilanteesi, implanttihoidon vaiheet ja vastataan kaikkiin kysymyksiisi.

Tampereella sijaitseva Hammaslääkäriasema Helmiäinen on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Maksuton konsultaatio on oiva tilaisuus tutustua klinikkaamme ja henkilökuntaamme, sekä saada kattavaa tietoa hammasimplanttien asentamisesta. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia suomalaisia hoitokoneita ja kuvantamislaitteita, joten voit luottaa saavasi parasta mahdollista hoitoa.

Hammasimplantti korvaa puuttuvan hampaan

Hammasimplantti on kestävä ja luonnollisen näköinen ratkaisu puuttuvan hampaan korvaamiseen. Se koostuu titaanista valmistetusta ruuvista, joka toimii keinotekoisen hampaan juurena, sekä keraamisesta kruunusta, joka on näkyvä osa suussa. Hammaslääkäriasema Helmiäisessä hammasimplantit asennetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta lopputulos on sekä toiminnallinen että esteettisesti miellyttävä. Hammasimplantti Tampere -alueella onkin suosittu valinta monien asiakkaidemme keskuudessa.

Implantin asentaminen vaatii usein useampia käyntejä hammaslääkärillä, mutta lopputulos on pitkäikäinen ja luotettava. Hammaslääkäriasema Helmiäisen asiantuntevat hammaslääkärit ja suuhygienistit varmistavat, että koko prosessi sujuu mahdollisimman kivuttomasti ja turvallisesti. Lisäksi, koska hammasimplantit ovat yksi erikoisalaamme, voit olla varma, että saat viimeisintä tietoa ja tekniikkaa hyödyntävää hoitoa.

Hammaslääkäriasema Helmiäinen Tampereella on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen hoidon ja palvelun. Suu- ja leukakirurgi Ville Männistön maksuton hammasimplanttikonsultaatio on loistava tilaisuus saada tietoa implanttihoidoista ilman sitoutumista. Käytämme laadukkaita suomalaisia tuotteita ja laitteita, ja teemme yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Jos harkitset hammasimplanttia, ota yhteyttä ja varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon.