Hammaslääkäriasema Helmiäinen

Estetiikka ja toiminnallisuus: Poistetun hampaan korvaaminen

Julkaistu: 26.12.2023

Hammaslääkäri Tampere

Estetiikka ja toiminnallisuus: Poistetun hampaan korvaaminen

Estetiikka ja toiminnallisuus: Hampaan poiston jälkeinen hampaan korvaaminen

Hammaslääkäriasema Helmiäisellä ymmärrämme, että hampaan poisto voi aiheuttaa tilapäisiä esteettisiä ja toiminnallisia haasteita suun terveydenhoidossa. Hampaan menetys voi vaikuttaa paitsi hymyysi, myös pureskeluun ja puheeseen. On tärkeää korjata hampaan poiston jälkeinen aukko mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti, jotta hampaiden ja suun hyvinvointi säilyy. Tässä artikkelissa käsittelemme erilaisia vaihtoehtoja menetetyn hampaan korvaamiseen ja painotamme esteettisyyden ja toiminnallisuuden merkitystä tässä prosessissa.

Puuttuvan hampaan korvaaminen: proteesi vai silta?

Hampaan poiston jälkeisessä tilanteessa on tärkeää löytää sopiva ratkaisu poistetun hampaan korvaamiseen. Yksi vaihtoehto on kiinteä proteesi, joka kiinnitetään viereisiin hampaisiin tai implantteihin. Proteesi tarjoaa hyvän toiminnallisuuden ja esteettisyyden, ja se voidaan suunnitella yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Toiminnallisuuden kannalta proteesi mahdollistaa normaalin pureskelun ja puheen ilman kompromisseja. Helmiäisen kokeneet hammaslääkärit auttavat löytämään parhaan proteesiratkaisun kullekin asiakkaalle.

Toinen vaihtoehto on hampaan poiston jälkeinen silta, joka kiinnitetään viereisiin tai vastakkaisiin hampaisiin. Silta tarjoaa luonnollisen ulkonäön ja voidaan valmistaa kestävästä materiaalista, joka kestää suun rasitusta. Silta voidaan suunnitella yksilöllisesti, jotta se täyttää asiakkaidemme vaatimukset paitsi toiminnallisesti, myös esteettisesti. Hammaslääkäriasema Helmiäisellä käytämme korkealaatuisia siltoja, jotka istuvat täydellisesti asiakkaan suuhun ja tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun hampaan korvaamiseen.

Helmiäinen – luotettava ratkaisu hampaan poiston jälkeiseen hampaan korvaamiseen

Hammaslääkäriasema Helmiäinen Tampereen keskustassa on luotettava kumppani hampaan poiston jälkeisen hampaan korvaamisen haasteissa. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa asiakkaillemme. Uskomme, että jokainen asiakas ansaitsee säihkyvän hymyn ja toimivan purukunnon, ja teemme parhaamme tarjotaksemme parhaimpia ratkaisuja tarpeisiisi.

Tervetuloa Hammaslääkäriasema Helmiäiseen – luotettavaan ja ammattitaitoiseen hammaslääkäriasemaan, jossa huolehdimme hampaiden ja suun hyvinvoinnistasi. Yksilöllisen hoitosuunnitelman avulla voimme tarjota sinulle optimaalisen ratkaisun hampaan poiston jälkeiseen hampaan korvaamiseen, joka täyttää sekä esteettiset että toiminnalliset tarpeesi. Ota yhteyttä ja varaa aika meiltä jo tänään!